Charterscholen bieden ervaren leraren $ 30.000 als een stimulans om terug te keren

Charterscholen bieden ervaren leraren $ 30.000 als een stimulans om terug te keren

Charters gezocht

Een populaire charterschool in Los Angeles biedt ervaren leraren $ 30.000 aan als een stimulans om terug te keren. De kostenverschuivingsstrategie van de school is slechts een van de vele vlampunten tussen openbare en charterschoolleiders. De voordelen van terugkerende leraren zijn echter belangrijk voor beide partijen, dus de school heeft het gemakkelijk gemaakt om veteranen aan te trekken. Laten we eens kijken waarom charterscholen op zoek zijn naar ervaren leraren en hoe dat van invloed kan zijn op hun scholen. Laten we ook eens kijken naar de redenen waarom openbare scholen de concurrentie met charters willen vermijden.

Een reden waarom meer mensen ervoor kiezen om een privéjet te charteren, is het gemak dat ze de kosten van de vlucht kunnen beheersen charters eigen rijders gezocht. De meeste chartermaatschappijen beheren hun eigen vliegtuig, dus het is onwaarschijnlijk dat ze klanten en vluchten kunnen afstemmen op hun exacte specificaties. Maar met de juiste software kunnen ze de expertise van een deskundige verkoper nabootsen en hun diensten afstemmen op elke klant. Bovendien kunnen ze zelfs een dienstenpakket aanpassen aan de behoeften van hun klanten en hun budget.

In de jaren tachtig was Charters racesecretaris bij The Meadows, waar hij werd geïnspireerd door de liefde van zijn oudere broer voor de Beatles. Terwijl hij naar zijn broer keek, besloot hij de gitaar ter hand te nemen en gitaar te spelen. Sindsdien speelde hij Paul McCartney in Beatlemania on Tour, die op vrijdag stopt in het Bing Crosby Theatre. Hij maakt ook deel uit van David Bowie-tribute-acts en werkte aan de ontwikkeling van een show waarin een kwartet van artiesten de leden van Queen speelde.

Meer informatie op: https://awservices.nl/